ساده ترین روش تشخیص چای مرغوب و اصل ایرانی از تقلبی و خارجی نشانه های چای ایرانی خوب چیست؟ بهترین نوع چای را بشناسید همشهری آنلاین | OkChay
انتشار: خرداد 05، 1402
بروزرسانی: 19 آذر 1404

ساده ترین روش تشخیص چای مرغوب و اصل ایرانی از تقلبی و خارجی نشانه های چای ایرانی خوب چیست؟ بهترین نوع چای را بشناسید همشهری آنلاین | OkChay

ساده ترین روش تشخیص چای مرغوب و اصل ایرانی از تقلبی و خارجی نشانه های چای ایرانی خوب چیست؟ بهترین نوع چای را بشناسید همشهری آنلاین | OkChay

بلافاصله بعد از ریختن برگ های این نوع از چای توی آب سرد پخش شدن رنگ توی آب شروع میشه و تا رنگ دهی کامل هم ادامه پیدا می کنه. اما جالبه که برای تشخیص چای اصل یا ایرانی اگه اون رو توی آب سرد بریزین، رنگ پس نمیده و نهایتا اگر هم رنگ بده، بعد از مدت خیلی طولانی این اتفاق می افته. در اینجا قصد داریم تا روش تشخیص چای اصل رو توی خونه به شما آموزش بدیم. کار ساده و بی هزینه ای که باعث میشه تا دیگه هیچ کس قادر نباشه که نوع تقلبی چای رو به شما بفروشه. همه ما معمولا طبق عادتمون برای دم کردن چای، آب گرم رو همیشه آماده داریم. چای ایرانی به دلیل تنوع زیادی که دارد، قیمت متفاوتی خواهد داشت.

  • برگ های پایینی چای ( پایین تر از 2 برگ و 1 غنچه) به همراه ساقه زمانی که خشک می شن، چای قلم بدست میاد.
  • بهترین و مطمئن ترین راه خرید چای ایرانی، خرید مستقیم از کشاورز است.
  • اشکال رقیق شده نیز موجود است ، از 5 تا 50 درصد قدرت در محصولات طراحی شده برای پوست.
  • شواهد به دست آمده از سلسله گوریو (۱۳۹۲–۹۱۸) نشان می دهد که هدایایی از چای در معابد بودائی به ارواح راهبان گرانقدر تقدیم چایی کانادایی می شده است.
  • مارزیپان نوعی شیرینی است که عمدتاً از شکر، عسل و خلال بادام (بادام آسیاب شده) تشکیل شده است که گاهی با روغن یا عصاره بادام چاشنی دار می شود.

برخی چای ها همچون گل چای در طول یکماه یا همین حدود، خراب می شوند، اما گروه دیگر ممکنست طی گذشت زمان بهتر نیز بشوند. در زمان های اخیر، چای های فوری همچون قهوه فوری خشک و منجمد، رایج شده است. چای فوری در دهه ۱۹۳۰ ابداع شد، اما تا اواخر دهه ۱۹۵۰ جنبه بازرگانی و تجاری پیدا نکرد، و تنها تا همین زمان اخیر بوده که متداول شده است. این محصولات با افزودن چاشنی هایی همچون وانیل، عسل یا میوه عرضه می شود، و همچنین می تواند شامل شیرخشک هم باشد. محصولات مشابهی نیز برای چای سرد فوری وجود دارد که به دلیل سهولت مصرف خود نیازی به آب جوش ندارد. کارشناسان چای به این محصولات به دلیل فداکردن گوارایی طعم چای در برابر سهولت مصرف آن، انتقاد می نمایند.

دیدگاه برای روغن درخت چای قانون (۱۸ میلی لیتر)

طعم طبیعی چای لاهیجان اصل تلخ بوده و بسته به نوع دم کردن آن این تلخی کم و زیاد می شود. چرا که در فرایند تولید این محصول، از مواد افزودنی شیمیایی و مصنوعی استفاده نشده است. در صورتی که قصد خرید چای لاهیجان را دارید، حتما به این ویژگی ها توجه داشته باشید. پس مشاهده می کنید که با سرعتی بالا به ته لیوان رفته و در آنجا خواهند نشست. در حالی که چای اصل ایرانی به راحتی در لیوان آب سرد ته نشین نخواهد شد.

خرید چای اصل جیهان تا 70 درصد تخفیف فقط به خاطر انبار گردانی سال

این ظاهر پیچ خورده به علت لطیف تر بودن برگ هاست که وقتی تحت فرایند مالش قرار می گیرن خرد نمی شن. متاسفانه بعضیا چای بی کیفیت شکسته رو با چای سرگل مخلوط می کنن تا سود بیشتری ببرن. راه تشخیص خالص بودن چای سرگل اینه که برگ های ریزتری داره و کمی پیچ خوردگی دارن. سرگل بعد از زرین از نظر طعم و کیفیت بهترینه و بین چای های درجه 1 ایرانی رتبه دوم رو داره. طی دوره سلسله سانگ (۱۲۷۹–۹۶۰)، نحوه تولید و تهیه همه نوع چای تغییر نمود. چای سانگ شامل اشکال کلاسوری (آزادبرگ) بود (برای حفظ خاصیت مطلوب و مورد نظر برای جامعه درباری)، اما شکل جدید پودری آن به وجود آمد.